Jómadár sítáborok

JÓMADÁR SÍTÁBOROK 7-14 ÉVES GYEREKEKNEK

Szeretnéd megtudni milyen az a Jómadár érzés? Gyere és táborozz velünk…

 

„A síelni tanulás pont olyan egyszerű, mint egy Lego játék, csak össze kell rakni a megfelelő kockákat…”

Csapatunk olyan gyerekbarát sítáborokat szervez, ahol a gyerekek játszva tanulják meg a biztonságos síelés alapjait, megismerkedhetnek a Madarasi Hargita jellegzetes tájaival, meséivel, síoktatás után hó várat építhetnek hatalmas hó buckákból, a hosszú téli estéket pedig csapatépítő játékokkal, közös éneklésekkel és nagy Aktiviti partikkal töltik ki. Mindezt természetesen képzett szakemberek felügyelete alatt.

 

• Mikor vannak Jómadár Táborok?
• Kik az oktatók?
• Hol lehet jelentkezni?
• Mit kell vinnie a gyereknek a táborba?
• Mit fog a gyerek enni?
• Mennyibe kerül ez nekem?

 

Ha szülőként látogatod oldalunkat, és valóban érdekelnek az általunk szervezett sítáborok, akkor a fenti kérdésekre, egy rövid bemutatkozás után, azonnal részletes válaszokat adunk.

Töltsd ki az alábbi kérdőívet és a rendszerünk automatikusan elküldi neked egy levélben a legfontosabb kérdéseidre a választ pdf. formátumban, hogy bármikor elővehesd és akár ki is nyomtathasd:

Minden amit tudni kell szülőnek és gyereknek a Jómadár sítáborról:
táborok időpontja
mennyibe kerül?
mit kell hoznia a gyereknek?
mi lesz ebédre
és még sok más részlet

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*

Hiányos adatokkal és hírlevél gyűjtő címmel kérlek, ne nálunk iratkozz fel. A kéretlen leveleket mi sem szeretjük, ezért adataidat nem adjuk ki harmadik félnek. A telefonszámra a jövőbeni aktív kapcsolattartás végett van szükség.

5
8
9