Síoktatás felnőtteknek

Felnőtteknek 3 különböző síoktató programot állítottunk össze:

Síoktatás teljesen kezdőknek:
Ebben a programban az sem baj, ha most látsz először sílécet…

Olyan pályát és módszereket használunk, amivel kor, testsúly és erőnléttől függetlenül biztonságban érzed magad.

Lépésről lépésre haladunk előre a szabadon siklás élménye felé.

Időtartama: Napi 2-szer 1,5-2 óra erőnléttől függően

Ajánlott képzési időtartam: 4-5 nap

Ennyi idő alatt garantáljuk, hogy stabilan fogsz állni a léceken, megtanulsz felvonózni és a piros pályákon is biztonságosan le tudsz majd ereszkedni.

 

Sítechnika korrigálása középhaladóknak:
Ha te sem profi síoktatótól tanultál idáig síelni és úgy érzed, hogy a fejlődésed plafonálódott, valami miatt bárhogy is próbálkozol, nem tudod kijavítani berögzült hibáidat… Akkor ez a program neked volt kitalálva.

Időtartama: napi 2-szer 1-2 óra erőnléttől függően

Ajánlott képzési időtartam: 3-5 nap felkészültségtől függően

Ez idő alatt garantáljuk, hogy egy áttörésben lesz részed. Segítünk kijavítani a kulcsfontosságú hibákat és megtanítjuk a folytonos és könnyed síelő mozgás alapvető titkait.

Három nap alatt képes leszel ellenőrizni mozgásod és minden pályatípuson élvezni fogod a síelés adta sebességet és stabilitás.

 

Személyre szabott Síelési Mesterképző
(Carving, porhó, buckasízés, telemárk és egyéb ínyencségek):
Ezt az oktatási programot veterán síelőknek állítottuk össze, akik már évek óta róják a pályákat, de most szeretnének betekinteni a Carving technika világába, vagy netán kipróbálnák, hogyan kell profin megsízni a frissen hullott pórhavat.

Ha te ebbe a kategóriába tartozol és már többször próbálkoztál extrém terepen síelni, mégsem éreztél rá a technika lényegére, akkor ezt a csomagot neked találtuk ki, ez egy egyedülálló oktatási program Romániában, mivel sok esetben a profik sem tudják megmagyarázni, mitől megy nekik olyan jól…

Mi viszont hegyimentőként erre külön képzést kaptunk és könnyedén átadhatóvá tettük egy gyakorlatias módszeren keresztül.

Időtartama: napi 2-szer 1-2 óra erőnléttől függően

Ajánlott képzési időtartam: 1-3 nap felkészültségtől függően

Az oktatási program végére garantáljuk, hogy a választott síelési technikát (Carving, porhó, buckasízés) magabiztosan leszel képes végrehajtani, és meglesz a kellő elméleti alapod a továbbfejlődéshez.

 

Botláb Garancia
Ezek után még mindig kételkedsz saját magadban, vagy bennünk, még mindig úgy érzed, hogy te erre nem leszel képes?

 

Akkor csak adj magadnak egy esélyt és mi átvállaljuk a kockázatot. Iratkozz be a szintednek megfelelő oktató programunkba, és ha az ajánlott időtartam alatt úgy érzed nem sikerült fejlődnöd, vagy nem érted el az elvárt eredményeket, akkor mi 100 %-ban visszatérítjük az oktatás árát!

 

Az oktatások árát és egyéb értékes anyagokat itt találod, cserébe csak egy bemutatkozást kérünk.

4
7
12