Despre noi

Scopul nostru este ca tu să te bucuri de schiat!

Despre noi

Scopul nostru este ca tu să te bucuri de schiat!

Și pe tine te deranjează pârtiile aglomerate?

Schiul a devenit un sport de masă din sporturi extreme …

Dacă nu respecți regulile de siguranță schiul poate fi la fel de periculos ca un bungee jumping…

 

Scopul Școlii de Schi Jómadár este ca schiatul să fie o adevărata plăcere pentru tine:

  • în locul tatonărilor și poticnirilor să fie o plăcere 
  • în locul frigului și înghețării la marginea pârtiei să-ți amintești de neaua sclipitoare și de vârfurile de munți strălucitoare
  • am dori să vedem generația de 40-50 de ani pe pârtie, exersând tehnica Carving, și
  • să vedem cum copiii stau stabil pe schiuri

Toate acestea sunt accesibile, iar este mai repede și ușor de învățat decât crezi tu. Multe persoane au sacrificat multe zile grele să învețe singuri să schieze, să-și însușească bazele acestui sport, chinuindu-se, cu multe căderi … Câte abonamente de teleski și câte zile de vacanță erau sacrificate, iar rezultatul fiind doar greșeli și automatizări care ulterior au fost greu de corectat?

Din fericire, datorită cunoștințelor și instrumentelor de azi tu poți sări peste această fază.

Cui NU este destinat acest material:

  • Dacă tu ești schior profesional, salvator de munte experimentat sau instructor de schi, probabil acest material nu îți arată nimic nou, deci poți închide liniștit această pagină.
  • Și atunci poți închide pagina dacă în general nu ceri sfaturi de la nimeni și mergi după capul tău chiar dacă acest lucru te poate costa viața.
  • Însă dacă și pe tine tatăl tău sau un prieten – și nu un instructor profesionist – te-a învățat să schiezi, sau nu schiezi deloc și vrei să înveți, iar pentru asta ești pregătit să accepți câteva sfaturi bune, atunci este absolut recomandat să studiezi acest material.
  • Dacă schiezi demult și ai impresia că tot nu mergi cum ți-ai dori, sau dacă vezi că în jurul tău toată lumea se bucură de acest sport iar tu tot te chinui pe pârtie, atunci materialul nostru va fi o adevărată descoperire pentru tine.
  • Dacă citești pagina noastră ca părinte, din acest material poți învăța care sunt regulile de bază pe care trebuie le înveți copilului tău, iar atunci tu poți bea liniștit vinul fiert la marginea pârtiei până când copilul schiază în siguranță.

+ Plus un bonus:

Ai încercat să cumperi schiuri? Dacă da, ai văzut cât de ușor te-ai pierdut, eventual te-ai rătăcit prin multitudinea mărimilor, tipurilor, mărcilor și prețurilor. Acum poți învăța cum se poate nimeri – în nu mai mult de 3 minute și dintre sute de schiuri – schiul potrivit pentru tine, care îți corespunde perfect în funcție de pregătirea, greutatea ta, precum și ținând cont de stilul tău.

În acest material vei găsi o modalitate absolut simplă prin care vei economisi la prețul schiurilor și în același timp tu câștigi: descarcă materialul oferit!

În acest material ți-am acumulat experiența noastră de peste 20 de ani de schior, de instructor de schi și de salvator de munte. Ce zici dacă ți-am oferi toate acestea în mod gratuit? Economisești prețul abonamentului de teleski de mai multe săptămâni, febra musculară, zilele pierdute în zăpadă și înveți să schiezi cu metoda Jómadár.

De ce îți oferim GRATUIT această bombă de experiență? Colegii noștri din străinătate cu siguranță ne vor considera nebuni deoarece noi divulgăm atât de ușor secretele pe care ei le-au dobândit de-a lungul anilor cu ocazia unor cursuri și examene costisitoare. Răspunsul este simplu:

• ne-am dori să păstrăm siguranța schiului într-un colț drăguț al lumii, unde am crescut, unde nu era nici teleski, nici schiuri pișcot, dar nici electricitate în epoca când noi am început să schiem. Acolo, unde la începutul iernii noi am călcat pârtia cu forță și muncă comună, prin cooperare, iar unde ne-am dori să-i transmitem copiilor noștri această experiență fără teama de schiori rapizi și recalcitranți. Acest loc este Harghita Mădăraș.

• scopul nostru este ca tu să te bucuri de schiat, în acest scop îți asigurăm cunoștințe, încredere în sine și experiențe reale.

ALĂTURĂ-TE DE NOI
Descarcă materialul informativ, distribuie pagina printre prietenii tăi, iar noi în schimb îți garantăm o experiență de schi în siguranță.

Echipa noastră

CINE SUNTEM ȘI CE FACEM?

Buti László

INSTRUCTOR DE SCHI

Szakképzett és lediplomázott atlétika és síedző/diplomázott oktató

Mai mult despre instructori

PATAKY ISTVÁN

INSTRUCTOR DE SCHI

Fondatorul Școlii de Schi Jómadár, constructorul primului sistem de teleski pe Munții Mădăraș

Mai mult despre instructori

IMETS ANNA

INSTRUCTOR DE SCHI

Cel mai tânăr membru al echipei Școlii de Schi Jómadár, este favorita copiilor, profesoară de matematică.

Mai mult despre instructori

GYÖRFI PÉTER

INSTRUCTOR VETERAN DE SCHI

Instructorul veteran al Școlii de Schi Jómadár, a educat mai multe generații de schiori pe Munții Mădăraș.

Mai mult despre instructori

SZIKSZAI MIHÁLY

INSTRUCTOR DE SCHI

Are o experiență de peste 25 de ani. Persistent și răbdător.

Mai mult despre instructori

LÁSZLÓ GÁBOR

INSTRUCTOR DE SCHI

Instructor de schi cu experiență a Școlii de Schi Jómadár, are o experiență de peste 10 ca instructor de schi.

Mai mult despre instructori

BOTH LÓRÁNT

INSTRUCTOR DE SCHI

Cel mai nou membru al echipei Școlii de Schi Jómadár. Schiază de la vârsta de 3 ani.

Mai mult despre instructori

SZIKSZAI RÉKA ZSUZSÁNNA

INSTRUCTOR DE SCHI

Szikszai Réka Zsuzsánna, instructor de schi, învățătoare în clasele primare. Învață la Odorheiu Secuiesc de 28 de ani, aici trăiește cu familia.

Mai mult despre instructori

POP VALENTIN

INSTRUCTOR DE SCHI

Este membrul echipei Școlii de Schi Jómadár începând din anul 2013. Este instructor de schi.

Mai mult despre instructori

Buti László

INSTRUCTOR DE SCHI


Buti László szül UDV, 1982.12.12. Szakképzett és lediplomázott atlétika és síedző/diplomázott oktató vagyok ami a végzettségemet jelenti, 2008-tól aktív tagja a Harmont hegyimentő egyesületnek és 5 éves korától rendszeres Hargitajáró és síző. A hagyományos párhuzamos síoktatás alapjait valamit a carving sízés alap és versenyszintü oktatásával foglakozok a téli időszakban itt a Madarasi Hargitán. Célunk minélt több gyerekkel és felnőttel megszerettetni a sízést mint szórakozást, hobyt.Sítáborok szervezésével foglalkozok a téli szünidőben is:)


PATAKY ISTVÁN

INSTRUCTOR DE SCHI


Fondatorul Școlii de Schi Jómadár, proiectantul primului sistem de teleski pe Munții Mădăraș, începând cu anul 1993 este salvator de munte activ și instructor de schi atât pentru începători, cât și pentru avansați, iar în anul 2010 a obținut calificare oficială de instructor de schi. În fiecare sezon de schi peste 120 de copii și adulți au învățat să schieze cu ajutorul lui, iar în plus multora i-a învățat tehnica telemark și bazele expedițiilor de schi. Ca salvator de munte, István se confruntă zilnic cu accidente de schi, iar – după părerea lui – acestea ar fi fost ușor de evitat cu pregătire corespunzătoare și cu respectarea regulilor de bază ale schiatului și a utilizării pârtiilor de schi.


IMETS ANNA

INSTRUCTOR DE SCHI


Cel mai tânăr membru al echipei Școlii de Schi Jómadár, este favorita copiilor, profesoară de matematică. Iubește copiii foarte mult, se înțelege extraordinar de bine cu ei. Hobby-ul ei este schiul, mersul cu bicicleta, alpinismul. Scopul ei este ca toată lumea să iubească schiul și să alunece ușor pe pârtii.


GYÖRFI PÉTER

INSTRUCTOR VETERAN DE SCHI


Instructorul veteran al Școlii de Schi Jómadár, a educat mai multe generații de schiori pe Munții Mădăraș, răbdarea și atitudinea sa prietenoasă sunt apreciate atât de copii, cât și de adulți. Nenea „Pötyi” aduce veselie și entuziasm copiilor chiar și în zile cele mai friguroase și posomorâte de iarnă. El este unul dintre fondatorii echipei de salvatori de munte, este implicat în acest domeniu începând din anul 1985.


SZIKSZAI MIHÁLY

INSTRUCTOR DE SCHI


Are o experiență de peste 25 de ani. Persistent și răbdător.


LÁSZLÓ GÁBOR

INSTRUCTOR DE SCHI


Instructor de schi cu experiență a Școlii de Schi Jómadár, are o experiență de peste 10 ca instructor. Începând din anul 1994 este membru oficial al serviciului de salvare montană. Organizează anual competiții de excursii de schi și de alpinism. Ca salvator de munte și fan al excursiei de schi, cunoaște toate colțurile ai Munții Mădăraș, întotdeauna știe unde să găsește zăpadă proaspătă pentru aventurieri și schi extrem. Învață începători și avansați, prin practicile sale jucăușe se înțelege bine cu copiii, iar ca  – tată a două fetițe – acest lucru nu este de mirare.


BOTH LÓRÁNT

INSTRUCTOR DE SCHI


Cel mai nou membru al echipei Școlii de Schi Jómadár. Schiază de la vârsta de 3 ani. Iubește zăpada și iarna, hobby-ul său este freeride-ul, floorbal-ul, înotul, drumețiile. Scopul lui este ca oamenii să iubească schiul – ca sport și activitate de agrement și recreere.


SZIKSZAI RÉKA ZSUZSÁNNA

INSTRUCTOR DE SCHI


Szikszai Réka Zsuzsánna, instructor de schi, învățătoare în clasele primare. Învață la Odorheiu Secuiesc de 28 de ani, aici trăiește cu familia. A început să schieze de la vârsta de 12 ani, participă regular la competițiile locale. Începând din anul 1992 organizează tabere de schi pentru copii pe Munții Mădăraș (anual 1-2 tabere).  La sfârșit de săptămână, în vacanțele școlare se ocupă de instructaj de schi, învață copii, adulți, începători și avansați, în limbile maghiară și română, iar în engleză la nivel de începători. Scopul ei este ca schiatul să fie o plăcere cu evitarea accidentelor, totodată urmărește educația pentru un stil de viață sănătos.


POP VALENTIN

INSTRUCTOR DE SCHI


Este membrul echipei Școlii de Schi Jómadár începând din anul 2013. Este instructor de schi, se înțelege la fel de bine atât cu copii, cât și cu adulții. Vorbește limba română, maghiară, germană și engleză la nivel avansat, astfel el este considerat cel mai bun prieten al străinilor printre membrii echipei.
Pagina noastră folosește cookie-uri!


Acest site folosește module cookie pentru optimizarea experienței utilizatorilor, cât și pentru o navigare mai sigură. Descrierea acestora și politica noastră de utilizare poate fi citită aici

Vă rugăm să citiți și politica noastră de confidențialitate a datelor.

Selecție cookie